Oma blogiluettelo

perjantai 23. syyskuuta 2016

DX tarjontaa on runsaasti



Sisälmys:

Bandeilla tapahtuu
CW pileupin harjoitteluun
Vahvasti epäilen DHL nimissä tehtävää rahastusta
Myös Danske pankin nimissä sitä samaa
Paikallinen luontohavainto

Bandeilla tapahtuu

Useita puoliharvinaisia asemia viikovaihteessa ja osa sen jälkeenkin äänessä ja etenkin RTTY:llä

http://www.cqwwrtty.com/

http://dx-world.net/

 24894.0  D66D        23-Sep-2016 1130Z  QSX 24895.00 CW              -LY2FN-

CW pileupin harjoitteluun

Tässä hyvä treenaus ohjelma cw pileupin pitämiseen, cw nopeutta voi muuttaa, kutsuvien vastaa-asemien lukumäärää voi lisätä tai vähentää.

http://www.rufzxp.net/

Vahvasti epäilen DHL nimissä tehtävää rahastusta

Sain omakutsujen (joka on SRAL yksi palvelu) kautta kaksi erillistä sähköpostia kahdelle eri OH kutsulle osoitettuna,  samalla otsikolla, DHL lähettäjänä, joissa jo otsikossa jo mainitaan 190$. En aukaissut kumpaakaan sähköpostia,mutta epäilen että olisi saanut jonkun  ns. lähetyksen tuon mainitun kuljetusliikkeen kautta, jos olisin tuon summan maksanut jollekkin sähköpostissa annettulle tilille. Koska en ole tilannut mitään nettiostoksia, joiden toimittaja edes teoriassa olisi kyseinen kansainvälinen kuljetusliike DHL, tai edes suomalainen Posti.Näillä perusteilla tulin tähän johtopäätökseen. Muistaakseni on vastavia yrityksiä tehty muiden firmojen piikkiin. Nyt vain minä olen joutunut sen kohteeksi.

Myös Danske pankki

On myös olut aktiivinen kalasteluissa, kaksi sähköpostia sieltäkin on muutaman viikon välein tullut, jälkimmäisessä valitetaan, etten ollut vastannut edelliseen. Sähköposti otsikko jo alkoi, Arvoisa asiakas, se jo paljasti etten ole tässä kohderyhmässä.

Paikallinen luontohavainto

Järvellä pesinyt joutsenpariskunta on saanut poikueen lentokykyiseksi, kova harjoittelu on meneillään. Sikäli oli harvinainen tapaus, ettei todistettavasti aikaisemmin minun muistin mukaan ole onnistunutta pesintää järvellä tapahtunut. Muutomatkoilla olemme saaneet naattia lepohetkistä ja aamuisista torvien törähdyksistä, ennen parvien lentoonlähtöä, siellä seurustellaan ahkerasti ja osin aika kovaäänisesti.

73, Pertti OH5TQ
oh5tq@sral.fi

Ei kommentteja: